Historik

I januar 1953 da jeg kun var 2 år gammel, blev Kennel Tommeliden startet op af min mor Inger Jensen (bedre kendt som Inger Lassen). Jeg er derfor vokset op med en masse hunde og jeg husker specielt en Shetland Sheepdog  ”Jutta” som nærmest var barnepige for mig.

Min mor havde gennem tiden opdræt af 4 racer, Collier, Shetland Sheepdog, Shih Tzu og Pekingesere.

I 1963 flyttede vi på landet, fordi min mor åbnede hundepension og hundesalon. Jeg husker at vi tit var på hundeudstillinger og specielt husker jeg da ”Lassie” filmene blev sendt i TV og efterspørgslen på Collier var meget stor.

Af de 4 racer min mor opdrættede var det specielt Collien jeg var mest begejstret for. Derfor har der i mit voksenliv været flere Collier, men også Shetland Sheepdogs.

Da mine 2 døtre fik hestesporten som hobby, blev det også min interesse. Derfor flyttede jeg med min familie på landet, for at have hestene hjemme og lidt hobbyopdræt af Dansk Varmblods heste, blev det også til.

Hestene har vi ikke mere og da jeg har fået 2 nye collier, som jeg går til træning og udstilling med, fik jeg den ide at det kunne være sjovt at prøve at få min mors kennel navn. Jeg kontaktede derfor DKK og fik at vide at jeg blot skulle tage Opdrætter uddannelsen.

Det er derfor med stor glæde og respekt for min mors arbejde dengang, at jeg nu har fået hendes kennel navn. Det vil naturligvis kun blive hobby opdræt, da jeg efterhånden er blevet en lille smule ældre..🙂

Min mor Inger

Shetland Sheepdog: 1. vinder og bedst i racen

Collie hvalpe

Del siden